3 vaak gemaakte fouten in profielen

Hoe maak je een goed swingers profiel?

Het valt op dat veel stellen hun profiel op datingsites niet op de juiste manier gebruiken. Hierdoor hebben zij beduidend minder succes in het aantrekken van een ander leuk stel. In dit artikel geven wij de 3 meest gemaakte fouten die stelletjes maken bij het opstellen van hun profiel.

1. Onvolledige informatie

Veel stellen plaatsen vaak te weinig informatie over zichzelf.  Dat is jammer want andere stellen willen juist weten wie jullie zijn. De beoordeling doen zij daarnaast ook heel snel, er zijn immers genoeg andere leuke profielen te bekijken!

Een goed en volledig ingevuld profiel is daarom veel interessanter dan een half ingevuld profiel. Stellen gebruiken vaak de aanwezige zoekfunctie op een online datingsite. Als het profiel van jullie volledig is ingevuld, maak je direct meer kans om terug te komen in de zoekresultaten.

Een volledig profiel geeft daarnaast ook een beter beeld van jullie als koppel. Dit is je kans om iets leuks te vertellen over jullie zelf. Misschien wel iets leuks en ondeugends over jullie seksleven? Maak het spannend voor de andere koppel om te lezen!

2. Slechte foto’s

Een foto zegt meer dan 1000 woorden. Dit geldt 100% voor online datingsites. Zoals we hebben aangegeven in tip 1, beoordelen stelletjes elkaar heel snel. Dit wordt grotendeels ook gedaan door te kijken naar de beschikbare foto’s in profielen.

Een stel met veel foto’s krijgt in de regel vaak meer profielbezoeken. Dat is ook niet zo gek, want bij het gluren naar andere profielen zijn foto’s juist het meest interessant.

Een fout die vaak gemaakt wordt is het plaatsen van onduidelijke foto’s. Denk bijvoorbeeld aan; alleen een oog of alleen een borst of geslachtsdeel. Hier hebben andere stellen natuurlijk niets aan! Zulke foto’s zijn daarentegen wel goed ter aanvulling van overige foto’s in je profiel.

Plaats daarom duidelijke foto’s maar geef niet alles prijs. Wat goed werkt is door een foto van het lichaam te maken (zonder gezicht/hoofd). En dan uiteraard van jullie beide.

Je zal zien dat andere stelletjes vaak leuke en positieve opmerkingen geven over de foto’s wat de drempel weer verlaagt tot een eerste contact!

3. Liegen

Zeg nou zelf; hoe zou je het vinden als je bij een eerste afspraakje erachter komt dat het stelletje er totaal anders uitziet dan beschreven in hun profiel?

Het is daarom van groot belang dat je niet liegt over allerlei zaken beschreven in het profiel. Vroeg of laat komt een ander leuk stelletje hierachter en dan is het te laat.

Geef een goede en vooral eerlijke beschrijving van jullie beiden. Je zult zien dat het helemaal niet uitmaakt of je nu een bierbuikje of putjes in je bovenbenen hebt. Niemand is perfect en op datingsites kom je al helemaal geen perfecte stellen tegen.

Het is juist goed dat je er anders uitziet.. of misschien wel hetzelfde! Een niet perfecte koppel krijgt vaak ook meer aandacht.

Bedenk goed dat stelletjes net zoals ieder mens, onzeker kunnen zijn. Als je van jezelf een beetje dik bent, durf je misschien minder snel met een slank stel te daten.

Maar dit maakt echt totaal niet uit. Gewoon eerlijk zijn in je profiel, dat zullen andere stellen ook waarderen.