Datingsites

Zijn jullie als stel direct op zoek naar een ander stel voor erotisch of vriendschappelijk contact?

Na veel bezoekjes aan parenclubs en afspraakjes via internet, weten wij als geen ander hoe je in contact komt met een ander leuk koppel. Samen met mijn man heb ik namelijk ruim 10 jaar ervaring met de online swingers markt.

Op deze pagina plaats ik de sites waar mijn man en ik met veel succes gebruik van maken (laatste update: 2017). Aanmelden kost niets dus ik zeg: meld jullie aan en ga een beetje gluren, doen wij ook heel vaak 🙂


Favoriete stel zoekt stel datingsites
Ondeugend Daten

Op ondeugend daten hebben wij het meest succes. Je kunt je als stel inschrijven en ook makkelijk zoeken naar andere stellen. De site heeft verschillende zoekopties om het vinden van het juiste stel makkelijk te maken. Daarnaast beschikt de site over super veel profielen dus je raakt niet snel uitgekeken!

– Minpuntje: Beetje teveel gericht op seks.

Lees eerst meer of » Bezoek de site «

* TIP: FOTO = AFSPRAAKJE *

Snel een afspraakje? Upload dan direct na aanmelding minimaal 3 foto’s: 2x van de vrouw alleen en 1x van jullie beide (gezicht is niet perse nodig). Maak je niet druk over de kwaliteit want hoe simpeler hoe beter.

Waarom via een datingsite?

Als je op zoek bent naar snel contact en niet te veel poespas, dan raad ik je aan om via datingwebsites een oproepje te plaatsen en contact te zoeken.