Ondeugend Daten

Ondeugend Daten Beoordeling
Website: www.ondeugend-daten.nl

Ondeugend Daten ErvaringenOndeugend Daten behoort tot onze favorieten. Het is een van de weinige sites waar het gelijk duidelijk is dat je hier als stel terecht kunt om andere stelletjes te ontmoeten. Ondeugend Daten is ideaal voor swingers of singles die een stel zoeken!

Bij de inschrijving kun je namelijk meteen opgeven wie je bent en waar je naar zoekt. Enkele voorbeelden:

  • Jullie zijn een stel (man/vrouw) en zoeken naar een ander stel (man/vrouw)
  • Je bent een vrouw en zoekt naar een stel (man/vrouw)

Zo kan het systeem je opgegeven profiel sneller en beter koppelen aan de meest relevante profielen op hun site. Het wordt dan ook makkelijker voor je om bijvoorbeeld snel een ander leuk swingers stel te vinden.

TIP! Zorg dat je bij de inschrijving meteen goed aangeeft wie je bent en wat je zoekt. Zo matcht het systeem je sneller met de goede profielen.

Voordelen van Ondeugend Daten

Ondeugend Daten ErvaringEen ander leuk snufje van Ondeugend Daten is dat het systeem je ook kan matchen op mensen die bij jou in de buurt wonen. Je kunt bij het inschrijven opgeven waar je vandaan komt en wat de dichtsbijzijnde plaats voor je is.

Zo kun je bijvoorbeeld opgeven dat je in Den-Haag woont, maar dat de dichstbijzijnde plaats voor jou Amsterdam is (omdat je hier werkt).

TIP! Je hoeft natuurlijk niet helemaal eerlijk te zijn, een beetje anonimiteit is niet erg. Je hebt natuurlijk wel veel meer succes als je dit zo correct mogelijk invult.

Nadelen van Ondeugend Daten

Bij Ondeugend Daten kost het aanmelden je helemaal niets. Met je gratis account kun je naar andere stelletjes zoeken als ook de profielen van alle andere stellen bekijken. Als je een afspraak wil maken (en dus direct contact wil leggen) moet je daar net zoals bij alle andere datingsites wel iets voor betalen.

Maar let op! je krijgt er dan wel iets voor terug hé! Voor nog minder dan 5 biertjes heb je namelijk al een kleine lidmaatschap. En geloof ons, die 5 biertjes die je even moet missen krijg je dubbel en dwars terug hoor!

Je hebt met je betaalde account veel meer privileges dan standaard gebruikers. Wij hebben ook een betaald account genomen. Wil je weten waarom? Omdat we dan 100% zeker weten dat we een afspraakje kunnen maken met echte mensen, dus geen gluurders of fakers.

Je weet dan ook zeker dat de stelletjes met wie je in contact bent ook een betaald account hebben en dus ook “serieus” bezig zijn.

We raden je aan om eerst een gratis account aan te maken en wat profielen te bekijken. Zo kun je zelf de kwaliteit van de profielen beoordelen. We weten zeker dat je net als wij snel over gaat op een uitgebreid account!

Waarom kiezen voor Ondeugend Daten?

  • Snel en makkelijk contact leggen met andere stellen
  • Mogelijkheid om aan te geven wat je zoekt
  • Gecontroleerde profielen
  • Makkelijk inschrijven, niet te veel vragen etc.
  • Simpele website, geen overvloed aan onnodige functies
  • Ideaal voor stel zoekt stel dating en swingers!

KLIK HIER EN GA DIRECT NAAR DE SITE!

Let op: Als je de website van Ondeugend Daten bezoekt krijg je een melding op je scherm. Je wordt gevraagd toestemming te geven voor het gebruik van “cookies”. Dit heeft te maken met de nieuwe telecommunicatiewet in Nederland die er voor zorgt dat er veilig met jouw gegevens wordt omgegaan. Je kunt deze melding dus gewoon accepteren, er gebeurt niets en je gegevens blijven anoniem!