Stel Zoekt Man

Ben je als stel op zoek naar een man? Of ben je als man op zoek naar een stel? Dan is stel zoekt man dating wel wat voor jullie/jouw! Een andere leuke vorm van daten, verwant aan stel zoekt stel dating!

Wat is Stel Zoekt Man

Bij stel zoekt man dating draait het om stellen die alleen een man zoeken en/of mannen die op zoek zijn naar een stel. In tegenstelling tot stel zoekt stel dating betreft het hier dus een trio in plaats van een kwartet.

Waarom Stel Zoekt Man?

In deze relatie wil doorgaans de vrouw de mogelijkheid om met twee mannen te daten. Dit is vaak samen met haar eigen man maar het kan ook zo zijn dat een “bevriend” koppel samen op zoek gaan naar een man (bijvoorbeeld bij een parenclub). Het draait vaak ook alleen op seks maar tegenwoordig zie je ook dat dit geen vereiste is.

Een vrouw heeft naast haar eigen man, ook een andere man; haar vriendje. De vrouw spreekt met haar vriendje af, gaat uiteten, naar feestjes etc. Je kunt het dus zien als een extra relatie. Voor veel Nederlanders is dit een rare situatie. Dit is ook niet gek want maatschappelijk gezien kennen we dit in Nederland niet.

Het is dus vanzelfsprekend dat stel zoekt man een open-minded instelling vraagt. In bepaalde landen in Afrika is het heel normaal als een man meerdere vrouwen heeft, maar overspel als de vrouw met meerdere mannen gaat. Je zou kunnen zeggen dat dit ook abnormaal is maar feitelijk gezien is het uiteindelijk wat je gewend bent en waar je open voor staat.

Het kan ook zo zijn dat de man van het stel een andere vrouw heeft; zijn vriendinnetje. In dat geval draait het dan om stel zoekt vrouw dating.

Stel Zoekt Man Datingsites

Ook voor stel zoekt man zijn er datingsites. Op onze website hebben we de betere websites voor stel zoekt man voor jouw bij elkaar gezocht. Bekijk hier alle datingsites en schrijf je gratis in om het uit te proberen.